ΑΠΘ : Ολοκληρωτική η καταστροφή της Θεολογικής Σχολής από την κατάληψη
Οι εισβολείς κατέστρεψαν τα πάντα. Από τις τουαλέτες και τις γυψοσανίδες, έως υπολογιστές, τα αρχεία της Γραμματείας της Σχολής και το κυλικείο
Για ολοκληρωτική καταστροφή της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, κάνει λόγο ο αναπληρωτής Κοσμήτορας, μετά τη διήμερη κατάληψή της από αντιεξουσιαστές, οι οποίοι μάλιστα χθες την χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο για τις επιθέσεις τους κατά αστυνομικών, προκαλώντας καταστροφές ακόμα και στο εργοτάξιο του μετρό.
Μιλώντας στον Antenna, ο Συμεών Πασχαλίδης είπε πως η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σχολή είναι τόσο τραγική που είναι αδύνατο να λειτουργήσει σήμερα, και προφανώς και τη Δευτέρα.
Οι εισβολείς κατέστρεψαν ότι υπήρχε στο χώρο, από υποδομές, όπως οι τουαλέτες και γυψοσανίδες, εξοπλισμό όπως υπολογιστές ή εξοπλισμό της τηλεδιάσκεψης, έως τα αρχεία της Γραμματείας της Σχολής και το κυλικείο της. Σύμφωνα με έναν πρώτο και πρόχειρο υπολογισμό, η ζημιά ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.
Κληθείς να απαντήσει στο ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι για τα επεισόδια, ο Σ.Πασχαλίδης απάντησε πως «δεν ξέρουμε ποιοι ήταν αυτοί» και σημείωσε πως οι καταληψίες είχαν δώσει το λόγο τους πως δε θα προκαλέσουν προβλήματα στο χώρο.
- Από ποδοσφαιριστής… επενδυτής στη Σεβίλλη ο Σέρχιο Ράμος
- H Ουκρανία σκηνοθέτησε τον θάνατο Ρώσου νεοναζί ηγέτη πολιτοφυλακής και πήρε τα χρήματα της επικήρυξης
- Πώς θα λειτουργήσουν στις 2 Ιανουαρίου καταστήματα, σούπερ μάρκετ και τράπεζες
- Η πιο «ελκυστική» πόλη του κόσμου – Πολλοί την μισούν, ακόμη πιο πολλοί την αγαπούν
- Σύγκρουση μετεώρων στον νυχτερινό ουρανό – Η πρώτη βροχή μετεωριτών συμπίπτει με την πρώτη υπερπανσέληνο
- Κινδυνεύει να τελειώσει πρόωρα η σχέση Κεν – Φιορεντίνα



