Πεδίο μάχης το κέντρο της Θεσσαλονίκης – Στις φλόγες εργοτάξιο του μετρό
Από τα χημικά ξέσπασε φωτιά στο εργατάξιο του μετρό το οποίο βρίσκεται στο σημείο
Νέα επεισόδια ξέσπασαν στην πορεία μνήμης για την επέτειο δέκα χρόνων από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλο, το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Voria.gr, κουκουλοφόροι μετά το πέρας της πορείας, εξήλθαν από τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ και πέταξαν πέτρες και μολότοφ στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χρήση κρότου λάμψης.


Μάλιστα, οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στην προσαγωγή ενός ατόμου.

Από τα χημικά ξέσπασε φωτιά στο εργατάξιο του μετρό το οποίο βρίσκεται στο σημείο.
Η οδός Εγνατία παραμένει κλειστή.
Επτά προσαγωγές το μεσημέρι
Νωρίτερα, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή επτά ατόμων, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, κατά τη διάρκεια της επετείου για την επέτειο δέκα χρόνων από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της μαθητικής πορείας και όταν αυτή κατευθυνόταν στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, ομάδα ατόμων με κουκούλες προκάλεσαν φθορές σε τζαμαρία σούπερ μάρκετ στην οδό Βενιζέλου, ενώ στη συνέχεια πέταξαν μολότοφ προς το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.
Μετά την ολοκλήρωση της πορείας, ομάδα περίπου 30 ατόμων κινήθηκε προς την περιοχή της Καμάρας, με την ένταση να συνεχίζεται επί της Εθνικής Αμύνης και τη Δημ. Γούναρη. Τα άτομα έστησαν οδοφράγματα επί της Εθν. Αμύνης στο ύψος της Φιλοσοφικής Σχολής.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ένας κουκουλοφόρος έβαλε φωτιά σε μια ελληνική σημαία και ανεμίζοντας την προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ φώναζε υβριστικά συνθήματα.
- Ξέρω τι θα κάνεις το βράδυ: Η συνήθεια για ένα καλύτερο πρωινό
- ΠΑΣΟΚ: Κρίσιμο Πολιτικό Συμβούλιο – Μηνύματα Ανδρουλάκη στο εσωτερικό και ανακοίνωση «κυβερνητικής ομάδας»
- Συνταγή: Αραβική με κοτόπουλο και σως γιαουρτιού
- Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου οι υποκλοπές – Μπαίνουν στην εξίσωση για πρόωρες εκλογές
- Μαρούσι: Άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητα της Περιφέρειας
- Ανεβαίνει η θερμοκρασία, συννεφιά και βροχές στα ορεινά
- Πανελλαδικές 2026: Σε Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
- Η άσκηση pilates που αλλάζει τα πάντα σε δύο λεπτά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)






















































![CNN: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald Ford ήταν πολύ πιο σοβαρή από όσο άφησαν να εννοηθεί [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/photo-collage.png-315x220.png)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442