Κάνερβα: «Ελπίζουμε στην πρόκριση, θέλουμε ρεβάνς από την Ελλάδα»
Την κλήρωση της Φινλανδίας σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Μάρκο Κάνερβα.
Με αρκετή ικανοποίηση υποδέχθηκε την κλήρωση της Φινλανδίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου του 2020 ο Μάρκο Κάνερβα που έφερε την ομάδα του αντιμέτωπη με Ιταλία, Βοσνία, Ελλάδα, Αρμενία και Λίχτενσταϊν.
Πιο αναλυτικά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Φιλανδίας τόνισε: «Δεν είναι ο όμιλος των ονείρων μας, αλλά ούτε και καταστροφή. Παρότι δεν ήταν η ευκολότερη δυνατή κλήρωση, είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Πιστεύω πως υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης, όμως θα πρέπει να παίξουμε καλά. Υπάρχουν πολλές ισοδύναμες ομάδες, μπορεί ακόμη και η Αρμενία ή και το Λίχτενσταϊν να περιπλέξουν τα πράγματα.
Η Ελλάδα είναι ξανά στο δρόμο μας, έχουμε καλές και κακές αναμνήσεις, αλλά έχουμε διάθεση για ρεβάνς μετά το τελευταίο αποτέλεσμα. Η Βοσνία έχει πολλή ποιότητα, όπως και η Ιταλία. Ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν εύκολοι αντίπαλοι στα δύο πρώτα γκρουπ δυναμικότητας. Θα ήταν καλύτερο να παίξουμε με ομάδες του βορρά, αλλά τώρα θα έχουμε ταξίδια στη νότια Ευρώπη και τα εκτός έδρας ματς θα είναι δύσκολα. Πιστεύω πως αν είμαστε υγιείς και παίξουμε στο μέγιστο έχουμε ελπίδες πρόκρισης»
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα
- Paramount: Στην αντεπίθεση με αγωγή κατά Warner Bros για τη συμφωνία με Netflix
- Χιόνια: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά – Δορυφορική εικόνα από το παγωμένο οροπέδιο Νευροκοπίου

