
Η Ευρώπη «απαιτεί» να πάρεις και ένα ντέρμπι…
Ο Γιώργος Χελάκης αναλύει τα αγωνιστικά δεδομένα του ντέρμπι Αρης-Παναθηναϊκός και εξηγεί γιατί εκείνος που επείγεται είναι ο Αρης του Παντελίδη
Αυτό είναι παιχνίδι στο οποίο θα λυθούν απορίες. Η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αφορά δυο ομάδες χωρίς παρελθόν. Ομάδες που φέτος δημιουργήθηκαν από σχεδόν νέα υλικά και έχουν ορισμένα κοινά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Θέλουν και οι δυο να έχουν κατοχή μπάλας και να επιβάλλουν ρυθμό. Οι κιτρινόμαυροι το κάνουν στηριζόμενοι στην τεχνική κατάρτιση των μεσοεπιθετικών τους.
Οι πράσινοι στηριζόμενοι στο ακατάπαυστο τρέξιμο των νεαρών παικτών τους. Βαθμολογικά είναι κοντά αλλά γιατί ο Παναθηναϊκός κουβαλά την τιμωρία των μείον έξι βαθμών. Είσαι Αρης και θέλεις να μπεις στην πεντάδα και να παίξεις Ευρώπη. Επιβάλλεται να πάρεις έναν ντέρμπι. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Απέναντι σε μια ομάδα που θα σε λιώσει στο τρέξιμο δείξε μας ότι μπορείς να βάλεις την μπάλα κάτω, να έχεις κατοχή και να τη νικήσεις.
- Χάος σε αγώνα μποξ στην Τουρκία: Θεατές μπήκαν στο ρινγκ και ξυλοκόπησαν Ρώσο πυγμάχο (vids)
- Τσίπρας: Το μεγάλο κόλπο που θα κοστίσει ακριβότερα και από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Βαρδακαστάνης για εκλογές: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση
- Ουκρανία: Δέκα τραυματίες και πλήγματα σε υποδομές στην Οδησσό από επίθεση ρωσικών drones
- Telesport: «Ο Μίλερ-ΜακΙντάιρ έχει κλείσει στον Ολυμπιακό»
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Α’)



