Ο επιθετικός της Μίλαν, Πάτρικ Κουτρόνε, μίλησε για τον Αλβάρο Μοράτα, τον συμπαίκτη του στη Μίλαν Γκονζάλο Ιγκουαΐν, αλλά και Φιλίππο Ιντζάγκι τον οποίο παρακολουθούσε από μικρός.
Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Μοράτα έχει κάποια στοιχεία που θαυμάζω πολύ. Είναι γρήγορος και πολύ ικανός ότι βρίσκεται στη μικρή περιοχή. Πάντα τα πήγαινε καλά και τον θαύμαζα.
Είναι τιμή μου που μπορώ να αγωνίζομαι και να προπονούμαι με τον Ιγκουαΐν. Στην προπόνηση τον παρατηρώ και μαθαίνω πολλά από αυτόν.
Όταν ήμουν μικρός είχα σε DVD όλα τα γκολ του Ιντζάγκι. Τα έβλεπα συνέχεια. Όταν τον γνώρισα από κοντά, κατευθείαν μου έδωσε συμβουλές για τις κινήσεις μου μέσα στο γήπεδο»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι, εξηγώντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε κερδίσει με μεγαλύτερη διαφορά.
Με εξαιρετική πολυφωνία (πέντε διψήφιοι), πρώτο σκόρερ τον Ντόρσεϊ με 18 πόντους σε μόλις 12 λεπτά και «κλειδί» τον Λαρεντζάκη ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και νίκησε εύκολα στο ΟΑΚΑ
Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Γιώργος Μασούρας μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για το φιλικό τεστ με την Εθνική Ουγγαρίας και τον στόχο της Εθνικής μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ.