Στο στόχαστρο της Ταραγόνα φέρεται να βρίσκεται ο κεντρικός αμυντικός του Αρη, Φραν Βέλεθ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Ο 27χρονος παίκτης έχει πραγματοποιήσει θετικότατες εμφανίσεις στη Super League και μέχρι να τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν ο ηγέτης στην άμυνα των Κιτρίνων.

Η απόδοσή του τράβηξε τα βλέμματα των συμπατριωτών του και όπως αναφέρει η diaridetarragona, η Ταραγόνα έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Το συμβόλαιό που έχει υπογράψει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, πάντως, λήγει το καλοκαίρι του 2020 και αν η Ταραγόνα θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Αρη.

Άλλωστε, ο Βέλεθ είναι ένα από τα βασικά γρανάζια της άμυνας των Κίτρινων και ο Σάββας Παντελίδης στηρίζει πολλά πάνω του ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο τεχνικός του Αρη, όπως και ο προκάτοχός του, Πάκο Ερέρα, εμπιστεύεται τον Ισπανό και θεωρεί ότι είναι η «κολόνα» της οπισθοφυλακής της ομάδας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ταραγόνα αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 13ων αγωνιστικών βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας συλλέξει μόλις 9 πόντους.