Το πρωτάθλημα θέλει άλλο μπάτζετ
Ο Αλαφούζος, με ή χωρίς Παϊρότζ, οφείλει να ανεβάσει το μπάτζετ για να κυνηγήσει ο Παναθηναϊκός αυτό που αρμόζει στην ιστορία του
Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ είναι εξαφανισμένος. Επειδή σε περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη μπορείς να εκτεθείς από τη μία μέρα στην άλλη, θα επαναλάβω αυτό που ανέφερα από την πρώτη στιγμή.
Το χρήμα μετράει. Το εμφανίζει; Πληρώνει τα χρέη που συμφώνησε με τον Γιάννη Αλαφούζο να αναλάβει; Ενισχύει τον Παναθηναϊκό μεταγραφικά; Αν κάνει αυτά εδώ, τα υπόλοιπα έρχονται. Χρήμα μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει. Αλλά τρέχει μία Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ. Αυτή ολοκληρώνεται στις 21 Γενάρη του νέου έτους. Ο Ταϊλανδός, λοιπόν, έχει περιθώριο ακόμα δύο μήνες και κάτι για να την καλύψει και να πάρει περίπου το 43% των μετοχών της ΠΑΕ.
- Αδιανόητο περιστατικό: Έφηβος άρπαξε το αυτοκίνητο της μητέρας του – Επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικά
- Νέες αποκαλύψεις για την 16χρονη: Την είχε κουρέψει με τη βία ο πατέρας της – Ζήτησε από τη μαμά της να φύγουν μαζί
- Το στυλό Bic γιορτάζοντας τα 75α γενέθλιά του μεταμοφώθηκε σε ένα γιγαντιαίο φωτιστικό
- Συνάντηση στο Μαϊάμι ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ουκρανία το Σάββατο για τον τερματισμό του πολέμου
- Όσλό: Άντρας κρίθηκε ένοχος για την ενορχήστρωση της θανατηφόρας τρομοκρατικής επίθεσης στο Pride του 2022
- Αμβούργο: Σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο λιμάνι – Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες