Ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου ο Μουνιέ
Αρκετά μεγαλύτερος από ένα απλό διάστρεμμα αποδείχθηκε, τελικώς, ο τραυματισμός του Άντονι Μουνιέ, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον απέναντι στον Ολυμπιακό
Αρκετά μεγαλύτερος από ένα απλό διάστρεμμα αποδείχθηκε, τελικώς, ο τραυματισμός του Άντονι Μουνιέ, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο Γάλλος ακραίος τραυματίστηκε στην αριστερή ποδοκνημική πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ως αλλαγή, στο 70΄.
Η πρώτη εκτίμηση, βάσει του οιδήματος που εμφάνισε ο παίκτης, έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα. Ωστόσο, σήμερα, Δευτέρα, ο Μουνιέ υποβλήθηκε σε λεπτομερή απεικονιστικό έλεγχο, που έδειξε ρήξη του έσω πλαγίου (δελτοειδούς) συνδέσμου.
Στο πόδι του τοποθετήθηκε ειδική μπότα ακινητοποίησης, την οποία θα φέρει για τρεις εβδομάδες. Μετά την παρέλευση αυτού του διαστήματος θα αρχίσει πρόγραμμα με φυσικοθεραπεία, ενώ εκτός προπονήσεων ο παίκτης θα μείνει για περίπου 6 εβδομάδες.
Να σημειωθεί πως και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση βουβονοκήλης και θα απουσιάσει από τα καθήκοντά του για μερικές ημέρες.
Οι προπονήσεις, που θα ξαναρχίσουν την Τετάρτη (14/11) καθώς αύριο οι παίκτες έχουν ρεπό, θα διεξάγονται «λειψές», αφού 11 ποδοσφαιριστές του συλλόγου ενσωματώθηκαν στις Εθνικές ομάδες τους.
Συγκεκριμένα, ο Κουρμπέλης θα είναι στην Εθνική Ανδρών, ο Κάτσε στην Εθνική Αλβανίας, οι Κότσαρης, Μαυρομμάτης, Στάικος, Μπουζούκης, Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης στην Εθνική Ελπίδων και οι Εμμανουηλίδης, Χριστογεώργος στην Εθνική Νέων.
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442