Κάρι: «Βλέπεις τον Γιάννη… και σου πέφτει το σαγόνι»

Ο Στεφ Κάρι αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέροντας κάποια μοναδικά λόγια για τον τρόπο που κυριαρχεί με το παιχνίδι του

Οι Μπακς θριάμβευσαν με 134-111 επί των Ουόριορς, μέσα στο Οκλαντ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 24 πόντους πραγματοποιώντας ακόμα μια επιβλητική εμφάνιση τη φετινή σεζόν. Ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών, Στεφ Κάρι υποκλίθηκε στις ικανότητες του Greek Freak τονίζοντας πως πρόκειται για έναν πολύ ξεχωριστό παίκτη που κυριαρχεί με μοναδικό τρόπο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στεφ Κάρι:

«Είναι πολύ δυνατός, πρέπει να έχεις το νου σου συνέχεια πάνω του και να έχεις πολλά κορμιά μπροστά του. Είναι πραγματικά μοναδικός και κυριαρχεί στο παιχνίδι. Αντιλαμβάνεται με ποιον τρόπο μπορεί να επηρεάζει έναν αγώνα κάθε βράδυ. Βλέπεις όσα κάνει και σου πέφτει το σαγόνι! Ο τρόπος που καλύπτει αποστάσεις με ελάχιστα βήματα, ο τρόπος που τελειώνει τις φάσεις στο ζωγραφιστό και όλα αυτά που τον κάνουν έναν ξεχωριστό παίκτη».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αδιανόητο έγκλημα στο Τέξας: Μητέρα σκότωσε τον 3χρονο γιο της και μετά αυτοκτόνησε - «Πες αντίο στον μπαμπά»

Σε παράκρουση η 32χρονη πριν από το δικαστήριο με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια του παιδιού - Πυροβολούσε το νυφικό, τις γαμήλιες φωτογραφίες, στο τέλος και το παιδί της - Μετά αυτοκτόνησε

Σύνταξη ΙΝ

Ευρωεκλογές στον αστερισμό του TikTok - Τα social media δίνουν τον τόνο

TikTok…mania με τους πολιτικούς να αφήνουν τις παραδοσιακές εκστρατείες για να προσεγγίσουν νεανικά ακροατήρια. Το ρυθμιστικό πλαίσιο για τις πλατφόρμες και η ανησυχία για την προστασία των δεδομένων.

Στράτος Ιωακείμ
Στράτος Ιωακείμ

Κρήτη: Με τα πόδια από τα Λενταριανά μέχρι τα Σφακιά - 119.936 βήματα σε 18 ώρες και 47 λεπτά

Για τον Χάρη Αθητάκη το περπάτημα είναι τρόπος ζωής. Οι διαδρομές που οι υπόλοιποι θεωρούν δύσκολες έως ακατόρθωτες, για εκείνον είναι απλώς ένας ακόμη στόχος.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007