
Ολυμπιακός: Αποστολή με Τουρέ, ποιους ξεκουράζει εν όψει ΠΑΟ
Στη 19αδα του Ολυμπιακού για το ματς με τη Ντουντελάνζ (8/11, 22:00) συμπεριλήφθηκε ο Γιάγια Τουρέ - Ποιους παίκτες επέλεξε να ξεκουράσει ο Πέδρο Μαρτίνς εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/10)
Τρεις ποδοσφαιριστές που είχαν επιστρατευτεί στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό εντός έδρας ματς του Europa League με τη Ντουντελάνζ (8/11, 22:00).
Ο στόπερ Γιάγκος Βούκοβιτς, ο δεξιός μπακ Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο αμυντικός μέσος Γκιλιέρμε δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην ομάδα του Λουξεμβούργου στο Φάληρο στην μία ξεκάθαρη επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς να τους ξεκουράσει εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (11/10, 19:30).
Αντίθετα στη 19αδα για το παιχνίδι του Europa League ο πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τον Γιάγια Τουρέ.
Δείτε την αποστολή του Ολυμπιακού μέσα από την ΠΑΕ στο Twitter:
Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στη Ντουντελάνζ. / The squad players selected ahead of the match against @F91Diddeleng.#olympiacos #UEL #OLYDUD #squadlist @EuropaLeague pic.twitter.com/5Yvb9lJfm6
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) November 7, 2018
Η βαθμολογία στον όμιλο των Ερυθρόλευκων έχει ως εξής: Μπέτις 7, Μίλαν 6, Ολυμπιακός 4, Ντουντελάνζ 0
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας


