Ο Μάλκομ ήταν το πρόσωπο του αγώνα της Ίντερ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα των «μπλαουγκράνα» στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας προσωρινά προβάδισμα στην ομάδα του.
Έπειτα, από την επίτευξη του τέρματος, ο Βραζιλιάνος άσος ξέσπασε σε κλάματα και όπως ήταν λογικό ερωτώμενος από τους Ισπανούς δημοσιογράφους έδωσε εξήγηση για το εν λόγω συμβάν, τονίζοντας ότι θέλει να αγωνίζεται περισσότερο και να δείχνει με αυτόν τον τρόπο την αξία του.
Πιο αναλυτικά, ο Μάλκομ υποστήριξε: «Το όνειρό μου αρχίζει. Το όνειρό μου είναι να γράψω ιστορία και να κάνω μεγάλα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη. Θέλω να παίζω περισσότερο. Κάθε μέρα προπονούμαι για να μπορώ να αποδεικνύω την ποιότητα που έχω να βρίσκομαι σε αυτό το ρόστερ. Τίποτα δεν ήταν εύκολο στη ζωή μου»
Διπλωματία, για γέλια και για κλάματα στη διαιτησία. Οι ξένοι της ΚΕΔ αποφάσισαν να μην επαναφέρουν την τηλεκριτική επειδή δεν ήθελαν ρήξεις με ομάδες, όμως ζητούν από τους διαιτητές να μην φοβούνται!
Ο πρόεδρος της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι τοποθετήθηκε υπέρ του Δημήτρη Ιτούδη, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στους παίκτες για την πτωτική πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα.
Στο πλευρό του Ρονάλντο, ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, σχετικά με το διαμάχη που έχει διοίκηση του Σαουδαραβικού ποδοσφαίρου και τους ανθρώπους του Public Investment Fund (PIF).