Ο Μάλκομ ήταν το πρόσωπο του αγώνα της Ίντερ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα των «μπλαουγκράνα» στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης, δίνοντας προσωρινά προβάδισμα στην ομάδα του.
Έπειτα, από την επίτευξη του τέρματος, ο Βραζιλιάνος άσος ξέσπασε σε κλάματα και όπως ήταν λογικό ερωτώμενος από τους Ισπανούς δημοσιογράφους έδωσε εξήγηση για το εν λόγω συμβάν, τονίζοντας ότι θέλει να αγωνίζεται περισσότερο και να δείχνει με αυτόν τον τρόπο την αξία του.
Πιο αναλυτικά, ο Μάλκομ υποστήριξε: «Το όνειρό μου αρχίζει. Το όνειρό μου είναι να γράψω ιστορία και να κάνω μεγάλα πράγματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη. Θέλω να παίζω περισσότερο. Κάθε μέρα προπονούμαι για να μπορώ να αποδεικνύω την ποιότητα που έχω να βρίσκομαι σε αυτό το ρόστερ. Τίποτα δεν ήταν εύκολο στη ζωή μου»
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.