«Ετοιμάζεται Ευρωπαϊκή Super League που καταργεί το Champions League»
Το Football Leaks ταράζει τα νερά του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με αποκάλυψη περί προχωρημένων συζητήσεων μεγάλων ομάδων της Ευρώπης για δημιουργία νέας Λίγκας.
Ένα «χτύπημα» που αν επιβεβαιωθεί θα αλλάξει ριζικά το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, παρουσίασε το Football Leaks.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει από το 2016 και οι ομάδες που εμπλέκονται στο στήσιμο της νέας λίγκας είναι οι Ρεάλ, Μίλαν, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Αρσεναλ, Λίβερπουλ, Μπάγερν, Παρί, ενώ οι πρώτες 5 που αναμένεται να προστεθούν είναι οι Ατλέτικο, Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ, Ιντερ, Ρόμα.
Οι πληροφορίες που ήρθαν στο φως μιλούν για κλειστό 20ετες συμβόλαιο των παραπάνω ομάδων στην Ευρωπαϊκή Super League.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.