
Μπλατ: «Το ένα κακό δεκάλεπτο έκανε τη διαφορά»
Με την προβληματική παρουσία του στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός έχασε το μομέντουμ του αγώνα, όπως εξήγησε ο Ντέβιντ Μπλατ στη συνέντευξη Τύπου
Στο προβληματικό τρίτο δεκάλεπτο στάθηκε ο Ντέιβιντ Μπλατ για να εξηγήσει τον λόγο που ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (69-65). Ο τεχνικός των Πειραιωτών στάθηκε στα 7 λάθη που έκανε η ομάδα του στο συγκεκριμένο διάστρημα, με αποτέλεσμα να χάσει το μομέντουμ όπως χαρακτηριστικά είπε.
«Παίξαμε καλά για τρία δεκάλεπτα, αλλά το ένα κακό μας δεκάλεπτο έκανε την διαφορά στο ματς. Νιώθουμε απογοητευμένοι και πρέπει να νιώθουμε έτσι επειδή είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε μία πολύ καλή ομάδα σήμερα. Είχαμε εφτά λάθη στο τρίτο δεκάλεπτο. Μπήκαν στο παρκέ με το ημίχρονο αποφασισμένοι να βελτιώσουν την εικόνα τους και εμείς παίξαμε χωρίς συγκέντρωση, κάνοντας εφτά λάθη. Χάσαμε το προβάδισμα και το μομέντουμ που είχαμε “χτίσει”. Εφτά λάθη σε ένα δεκάλεπτο είναι ένα τρομακτικό νούμερο, ειδικά αν δούμε πως είχαμε πέντε λάθη σε όλο το υπόλοιπο ματς».
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)

