Συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη για τον Κατσίφα – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. για τον φόβο επεισοδίων
Η αστυνομία έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να μην συναντηθούν οι δύο συγκεντρώσεις
Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο συγκεντρώσεις για την υπόθεση Κατσίφα στη Θεσσαλονίκη· η μία πραγματοποιείται από μέλη του Ιερού Λόχου και η άλλη από αντιεξουσιαστές. Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.
Συγκεκριμένα, τα μέλη του Ιερού Λόχου συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία.
Σύμφωνα με το voria.gr, οι διαδηλωτές κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν αντιαλβανικά συνθήματα, ενώ αυτήν την ώρα πραγματοποιούν πορεία προς το αλβανικό προξενείο.
Παράλληλα, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου πραγματοποιούν αντισυγκέντρωση στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους με Τσιμισκή. Οι αντιεξουσιαστές ανήρτησαν πανό κατά του φασισμού και πέταξαν φυλλάδια.
- Αεροπορικές: Ο πόλεμος στο Ιράν έχει προκαλέσει χάος στις μετακινήσεις
- ΗΠΑ: Μυστικοί πράκτορες του Ιράν, ανοικτοί στο ενδεχόμενο συνομιλιών με τη CIA για τον τερματισμό του πολέμου
- Super League: «Εμφύλιοι» διαιτητών για να μην τιμωρούνται
- Hatzidakis: Greece Will Move to Cut Energy Costs for Industry
- Αχαρνές: Συμμορία ανηλίκων έβαζε εμπόδια στον δρόμο και λήστευε οδηγούς – Εννέα συλλήψεις
- Η Θέλτα, η Μαντόνα και μια φανέλα του 1990


