Κωνσταντινίδης: Συγγνώμη στον κόσμο, βαρύ σκορ και άσχημη βραδιά

Η εικόνα του Άρη στο ΟΑΚΑ μετά το δεύτερο γκολ δεν ήταν αυτή που έπρεπε, σύμφωνα με τον 24χρονο αμυντικό

Η πρώτη εμφάνιση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη ως βασικού με τη φανέλα του Άρη σε παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ δεν ήταν η ιδανικότερη, καθώς συνοδεύτηκε από βαριά ήττα.

Ο 24χρονος μπακ ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο των κίτρινων για την εικόνα, που δεν αρμόζει όπως δήλωσε σε ομάδα που θέλει διακρίσεις, και πρόσθεσε πως θα πρέπει ο Άρης να ξεπεράσει το άσχημο αποτέλεσμα και να μάθει να αγωνίζεται πιο έξυπνα.

Για το ματς: «Αυτό που θέλω να πω είναι συγνώμη στον κόσμο. Δεν είναι εμφάνιση ομάδας που θέλει να διεκδικήσει πράγματα. Είναι ένα βαρύ σκορ και μία άσχημη βραδιά για εμάς. Δεν κάναμε τίποτα στο δεύτερο από αυτά που δείξαμε στο πρώτο».

Για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου: «Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το σκορ, με βάση την εμφάνιση του πρώτου μέρους. Αλλά από ένα στημένο ήρθε το δεύτερο γκολ και στη συνέχεια η ομάδα δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο: «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και αυτό πρέπει να κάνει. Πρέπει, όμως, να είμαστε πιο έξυπνοι. Δεν γίνεται να υπάρχει αυτή η εμφάνιση μετά το 2-0».

Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό: «Έχουμε πρώτα ένα ματς Κυπέλλου, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε, και μετά θα κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αθλητισμός & Σπορ

Η τεχνητή νοημοσύνη αποκτά «ψυχή»; Η μεγάλη στροφή από τη λογική στο συναίσθημα

Σε μια ιστορική ανατροπή, η τεχνητή νοημοσύνη σπάει το φράγμα της ψυχρής λογικής και αρχίζει να «αισθάνεται». Πώς οι νέες «συναισθηματικές μηχανές» αλλάζουν τον ορισμό της ζωής;

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος

H Έλενα Παπαρίζου απάντησε για την κατάσταση της υγείας της: «Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον»

Η Έλενα Παπαρίζου είχε ακυρώσει εκτάκτως την εμφάνισή της πλάι στον Τάκη Ζαχαράτο την περασμένη Τετάρτη σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας κι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύνταξη

Φούλαμ – Μπέρνλι 3-1: Ανατροπή Ευρώπης για τους γηπεδούχους

Στο 60' η Φούλαμ έμεινε πίσω στο σκορ απέναντι στη Μπέρνλι, όμως ανέτρεψε το ματς, επικράτησε 3-1 στο «Κρέιβεν Κότατζ» και ανέβηκε στην 8η θέση και πλέον ελπίζχει βάσιμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.

Σύνταξη

Αυτοί είναι οι πλαστοί πίνακες και τα κειμήλια που «έκαψαν» τον Γιώργο Τσαγκαράκη – Δίωξη για 4 κακουργήματα σε βάρος του

Νέες φωτογραφίες από το υλικό που βρέθηκε σε χώρους της Γκαλερί Τσαγκαράκι και κατασχέθηκε από τις Αρχές βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Σύνταξη

LIVE: Έβερτον – Τσέλσι

LIVE: Μίλαν – Τορίνο. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μίλαν – Τορίνο για την 30η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.

Σύνταξη
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007