
Τσέλσι: Καθάρισε τη ΜΠΑΤΕ με χατ τρικ τους Λόφτους Τσικ
Με χατ-τρικ του Λόφτους Τσικ η Τσέλσι νίκησε εύκολα 3-1 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Europa League
Με τον Λόφτους Τσικ σε μεγάλα κέφια η Τσέλσι επικράτησε εύκολα στο Στάμφορντ Μπριτζ της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 3-1, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και ουσιαστικά «σφράγισε» από απόψε την πρόκρισή της στους «32» της διοργάνωσης. Οι Μπλε του Μαουρίτσιο Σάρι με τη νίκη επί των Λευκορώσων έφτασαν τους 9 πόντους, ενώ ΠΑΟΚ, ΜΠΑΤΕ και Βίντι ακολουθούν με 3 πόντους έκαστος.
Ο Ιταλός προπονητής στο αποψινό παιχνίδι είδε τον Λόφτους Τσικ να… σολάρει και να σκοράρει τρία γκολ! Στο 2’ ο Ζαπακόστα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο νεαρός μεσοεπιθετικός με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Εξι λεπτά αργότερα ο 22χρονος έκανε το 2-0, μετά το κόρνερ του Γουίλιαν, ενώ στο 53’ ξαναχτύπησε και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ. Η μπάλα στρώθηκε μπροστά του και με ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Σκερμπίτσκι για το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 79’ σε 3-1 με τον Αλεξέι Ρίος.
Η βαθμολογία
Τσέλσι 9 (5-1)
ΠΑΟΚ 3 (4-4)
Βίντι 3 (2-3)
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 3 (4-7)
Η επόμενη (4η) αγωνιστική (8/11):
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Τσέλσι (19:55)
Βίντι-ΠΑΟΚ (19:55)
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα




