Το ερώτημα του ΠΑΟΚ για τον… killer Πρίγιοβιτς
Το ερώτημα που ανέβασε στο Twitter η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν απο τη σέντρα στον αγώνα με τη Βίντι (25/10, 22:00)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Βίντι απόψε στο γήπεδο της Τούμπας (22:00, Cosmote Sport 3) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επεφύλαξε ιδιαίτερη αναφορά στον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο twitter.
Ο σέρβος επιθετικός του Δικέφαλου έχει αρχίσει εντυπωσιακά την φετινή χρονιά, καθώς στους πρώτους 15 αγώνες της ομάδας του έχει πετύχει 10 τέρματα, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Έτσι, ο ΠΑΟΚ μέσω προσωπικού του λογαριασμό στο twitter έκανε την εξής ερώτηση: «Θα σκοράρει ο… Killer απόψε;» παραθέτοντας στην φωτογραφία τα συνολικά στατιστικά του 28χρονου επιθετικού που σε 74 εμφανίσεις έχει σημειώσει 47 γκολ.
Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
- Χαμενεΐ: Ο Τραμπ πρέπει να επικεντρωθεί στη δική του χώρα – «Τρομοκρατικές ενέργειες» οι διαδηλώσεις στο Ιράν
- Μόλις 10 λεπτά γυμναστικής υψώνουν ασπίδα ενάντια στον καρκίνο
- Ουκρανία: «Παγκόσμια απειλή» ο Ορέσνικ του Πούτιν, λέει το Κίεβο – «Απαιτεί παγκόσμιες απαντήσεις»
- Τραμπ: «Ακύρωσα το δεύτερο κύμα επιθέσεων στη Βενεζουέλα» – Παραμένει ο αμερικανικός στόλος στην Καραϊβική
- Οι κερδισμένοι από τον νέο ΕΝΦΙΑ: Ποιοι θα πληρώσουν λιγότερο φόρο
- Κόντρα Βινίσιους – Σιμεόνε και… παραλίγο χαμός στο Ατλέτικο – Ρεάλ (vid)
