Αποθεώνει Κουλούρη ο Πέλκας
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αποθέωσε τον Ευθύμη Κουλούρη για την απόδοσή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης μέσα από τα social media
Ο Ατρόμητος σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Super League επικράτησε του Αστέρα Τρίπολης με 3-2, με τον Ευθύμη Κουλούρη να σκοράρει το νικητήριο γκολ στο 88′.
Ο Κουλούρης μάλιστα είχε κάνει και το 1-0 στην αναμέτρηση με πέναλτι το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα στο 42ο λεπτό. Έτσι ο 22χρονος επιθετικός που αγωνίζεται στην ομάδα του Περιστερίου ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα και οδηγεί τον Ατρόμητο από νίκη σε νίκη, σε μία εκπληκτική μέχρι τώρα χρονιά.
- Οι στίχοι των τραγουδιών επηρεάζουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας;
- Γιατί η Αταλάντα δείχνει τον δρόμο στο ιταλικό ποδόσφαιρο
- Δύο σοβαρά τραυματίες σε τροχαία στην Αττική
- Συνταγή: Αυγά με σάλτσα ντομάτας
- Κίνα: Σε τι διαφέρουν οι νέες πολεμικές ασκήσεις στην Ταϊβάν από τις προηγούμενες;
- Κραν Μοντανά: Το ρεβεγιόν που κατέληξε σε τραγωδία – Δύσκολη η αναγνώριση των σορών, σοκαριστικές μαρτυρίες

