Απέναντι στην ΑΕΚ θα παραταχθεί ένα μεγαθήριο του ποδοσφαίρου, αλλά η Ένωση καλείται να αποκομίσει βαθμολογικό κέρδος, ύστερα από δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες στους ομίλους του Champions League.

Κόντρα στη Μπάγερν (23/10, 19:55, ΟΑΚΑ, Cosmote Sport 2) Μαρίνος Ουζουνίδης υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Μάριου Οικονόμου ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, εκτός είναι ο τιμωρημένος Λιβάγια, οι τραυματίες Λόπες, Μοράν και ο Αλμπάνης που είναι εκτός λίστας.

Με αυτά τα δεδομένα ο Μπάρκας αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια με αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Μπακάκη, Τσιγκρίνκι, Λαμπρόπουλο και Χουλτ. Ο προερχόμενος από τραυματισμό Οικονόμου είναι αουτσάιντερ. Στα αμυντικά χαφ θα βρίσκονται Σιμόες και Γαλανόπουλος με τον Αλεφ να αποτελεί λύση από τον πάγκο. Στα άκρα Μάνταλος και Μπακασέτας είναι φαβορί, με τον Γκάλο να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα δεξιά μπροστά από τον Μπακάκη. Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος ξεκινήσει, τότε ο Κλωναρίδης θα μετατεθεί από τα δεξιά στην κορυφή και ο Πόνσε θα μείνει στον πάγκο. Στο σενάριο αυτό ο Μπακασέτας θα είναι πίσω από τον «Κλώνα».

Ο Ουζουνίδης ζήτησε προσοχή για τα… πάντα. Στημένες φάσεις, άκρα και ατομικά λάθη. Διότι η Μπάγερν δεν συγχωρεί, ειδικά από την στιγμή που «καίγεται» για να πάρει τη νίκη και απόψε και στο Μόναχο την 7η Νοεμβρίου.