Άρης: Χαμηλοί τόνοι από Ερέρα για τα ντέρμπι
Πως διαχειρίζεται ο Ισπανός την κατάσταση στα αποδυτήρια του Άρη εν όψει των ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό
Στη Θεσσαλονίκη μπορεί να επικρατεί γενικός ξεσηκωμός για το clasico Άρης – ΠΑΟΚ (21/10, 7 μ.μ.), ωστόσο το κλίμα στην ομάδα των Κίτρινων είναι διαφορετικό.
Όλα ξεκινάνε από τη διαχείριση του Πάκο Ερέρα για το κυριακάτικο παιχνίδι. Ο τεχνικός του Άρη δεν επιθυμεί οι παίκτες του να δώσουν παραπάνω σημασία από αυτή που ήδη διαθέτει στον αγώνα, που κυρίως έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για να παραμείνει σε καλή θέση του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα. Το γόητρο είναι ένα ζητούμενο σε ένα ντέρμπι, ωστόσο ο Ισπανός κατανοεί πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν ήδη αρκετή πίεση και άγχος αγωνιζόμενοι σε μια ανταγωνιστική ομάδα με υψηλές βλέψεις. Προσπαθεί, μάλιστα, καθημερινά να τους αποφορτίσει όσο μπορεί, καθώς έρχονται δυο ακόμη απαιτητικά ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.
Αυτό που προκάλεσε την απορία του Ερέρα είναι οι διάφορες φήμες που κυκλοφόρησαν για τον ίδιο και υποτιθέμενη ομιλία του προς τους παίκτες για να δώσουν «το ματς της ζωής τους». Όπως επισήμανε στους ανθρώπους της ομάδας, δεν έχει ποτέ αναφέρει κάτι σε παρόμοιο ύφος. Τα στελέχη της ΠΑΕ το γνωρίζουν καλά και δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για τα σενάρια που δημιουργούνται μόνο για τις εντυπώσεις.
- Φάμελλος από Ηράκλειο: Πολιτική εξόρμηση του ΣΥΡΙΖΑ για διαμόρφωση προοδευτικού ψηφοδελτίου
- Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λεωφόρο Συγγρού
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: SOS
- Βουλή: Η ψήφος των αποδήμων στην Ολομέλεια – Την Πέμπτη η ονομαστική ψηφοφορία
- Ρεάλ Μαδρίτης – Χετάφε 0-1: Ήττα-σοκ για τη «Βασίλισσα» και στο -4 από την κορυφή
- Παλαιστίνη: Σκοτώθηκαν δύο αδέλφια σε επίθεση Ισραηλινών εποίκων στη Δυτική Όχθη
