Μπλατ: «Γι’ αυτό νίκησαμε τη Χίμκι»
Σε ποιους τομείς τομείς απέδωσε την ευρεία εκτός έδρας νίκη επί της Χίμκι ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ
Τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός νίκησε με ευρεία διαφορά (66-87) τη Χίμκι στην πρεμιέρα της Euroleague ανέφερε ο Ντέιβιντ Μπλάτ. Ο Ισραηλινός τεχνικός τόνισε πως τα επιθετικά ριμπάουντ και η καλή κυκλοφορία της μπάλας έδωσαν το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους Μοσχοβίτες.
«Όπως έχω πει, πραγματικά πιστεύω πως το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας είναι καλό για την ψυχολογία, όπου έχουμε ένα πλεονέκτημα αν είμαστε πιο έτοιμοι, όπως συνέβη απόψε. Αν θέλεις να είσαι καλή ομάδα, επιθετικά ριμπάουντ και καλή κυκλοφορία μπάλας είναι δύο από τα στοιχεία που πρέπει να κάνεις. Γυρίσαμε τη μπάλα πολύ καλά απόψε, τα παιδιά έπαιξαν ο ένας για τον άλλο και στις δύο πλευρές του παρκέ και αξίζαμε τη νίκη» ήταν τα λόγια του.
- Καθαρά Δευτέρα: Όλα όσα ισχύουν στον ιδιωτικό τομέα για την «αργία»
- Τώρα ιδρώνει: Η φωτογραφία του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου μετά τη σύλληψή του έγινε «έργο τέχνης» στο Λούβρο
- Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ – 600 μολύβια και 10 ποιήματα: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Έτσι αφύπνισε τους παίκτες του ο Σπανούλης: «Τους είπα ή συγκεντρωνόμαστε στο μπάσκετ ή φεύγω»
- Ελ Μέντσο, ο βαρόνος που μετέτρεψε ένα καρτέλ ναρκωτικών σε κρατικό μηχανισμό – Η ιστορία του, η οικογένειά του και ο Τραμπ
- Πώς γιορτάζουν τα Κούλουμα οι δήμοι – Οι εκδηλώσεις από το λόφο Φιλοπάππου και τη Φρεαττύδα έως τη Θεσσαλονίκη



