Μους σοκολάτας με μπράντι
Καλύτερα να αποφύγετε την προσθήκη ξηρών καρπών, γιατί το γλυκό θα "βαρύνει".
Υλικά για 3 μερίδες
3 κρόκοι
4 ασπράδια
½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
½ φλιτζάνι κακάο
2 κουταλιές μπράντι
1 βανίλια
Εκτέλεση
Xτυπάτε στο μίξερ, στη μεσαία ταχύτητα, τους κρόκους με τη ζάχαρη μέχρι ν’ ασπρίσουν. Προσθέτετε το κακάο και το μπράντι και κρατάτε το μείγμα. Xτυπάτε τα ασπράδια στο μίξερ, στη μέγιστη ταχύτητα, μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα. Aνακατεύετε απαλά τη μαρέγκα με το μείγμα του κακάο. Σερβίρετε τη μους σε 3 μπολάκια. Πριν την προσφέρετε, τη βάζετε στην κατάψυξη για 15 λεπτά.
- Θρίλερ για ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια – Ευρωπαϊκή εμμονή, απρόσμενοι «αντάρτες» και ρωσικά «όπλα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!
- Νικ Κέιβ και Μπράις Ντέσνερ: Πρώτη φορά υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα
- Οι δύο όψεις του Κόντε
- Δημοσκόπηση: Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν όλα τα κόμματα είχαν άλλον αρχηγό – Μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός


