Ρονάλντο: Ανοίγει πάλι η υπόθεση στην οποία κατηγορείται για βιασμό
Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανοίγει την υπόθεση του 2009 στην οποία κατηγορείται για βιασμό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ετεροχρονισμένοι μπελάδες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο… Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για την υπόθεση βιασμού της Κάθριν Μαγιόρκα το 2009, καθώς η αστυνομία του Λας Βέγκας ανοίγει ξανά την υπόθεση.
Η 34χρονη Αμερικανίδα μίλησε προ ημερών για πρώτη φορά δημοσίως (στο τελευταίο τεύχος του Der Spiegel) για την συνάντησή της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από εννέα χρόνια σε σουίτα ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας.
Στη συνέντευξή της (μέχρι τότε δεν ήταν γνωστή η ταυτότητά της) υποστήριξε ότι δεν έκανε συναινετικό σεξ με τον Πορτογάλο το 2009 στο Λας Βέγκας και ακολούθως ο φημισμένος παίκτης έσπευσε να εξαγοράσει τη σιωπή της έναντι 375.000 ευρώ.
«Ξεκινά ξανά έρευνα για τις κατηγορίες περί σεξουαλικής επίθεσης στις 13 Ιουνίου 2009 και οι ντετέκτιβ μας ακολουθούν την ενημέρωση που τους παρείχε το θύμα. Πρόκειται για μία έρευνα που είναι υπό εξέλιξη και δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες αυτή τη στιγμή» είναι η ανακοίνωση της αστυνομίας.
- Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 27χρονο που έπεσε σε χαράδρα – Το σπαρακτικό μήνυμα του αδερφού του
- «Δυστυχώς, η φωνή είναι σε δεύτερη μοίρα»: Θα συμμετείχε ξανά στη Eurovision ο Γιώργος Θεοφάνους ως συνθέτης;
- Ταξί: 48ωρες επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις από την Τρίτη 13 Ιανουαρίου
- Η Μονακό του Σπανούλη φαβορί για την κορυφή της Euroleague – Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pic)
- Εκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για την ψυχρή εισβολή – Η ανάρτηση Κολυδά
- Η Σαμπαλένκα με ένα βίντεο «τρέλανε» τα social media (vid)
