Θρίλερ με ζευγάρι εγκλωβισμένων στη Φθιώτιδα
Το ζευγάρι δεν κινδυνεύει, αφού είναι μέσα στο αυτοκίνητο. Είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις Αρχές, ωστόσο δεν μπορούν να δώσουν πληροφορίες που να βοηθήσουν ώστε να εντοπιστεί το στίγμα τους.
Πυροσβεστική και Αστυνομία προσπαθoύσε αργά το βράδυ του Σαββάτου να εντοπίσει ένα ζευγάρι Αμερικανών, ηλικίας περίπου 65 ετών, που έχει χαθεί στην ορεινή περιοχή του όρους Χλωμό, κοντά στην Κυρτώνη.
Το ζευγάρι δεν κινδυνεύει, αφού είναι μέσα στο αυτοκίνητο. Είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις Αρχές, ωστόσο δεν μπορούν να δώσουν πληροφορίες που να βοηθήσουν ώστε να εντοπιστεί το στίγμα τους.
Η επιχείρηση εντοπισμού τους είναι σε εξέλιξη 8:30 το βράδυ του Σαββάτου και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα.
Τρέχουν για πλημμυρισμένα σπίτια και μαγαζιά
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων έχει δεχθεί το Κέντρο Επιχειρήσεων του Συντονιστικού της Π.Υ. στη Στερεά Ελλάδα.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι στην Εύβοια και στην περιοχή της Λοκρίδας, όπου πραγματικά έχουν ανοίξει οι ουρανοί εδώ και ώρες.
Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχειρήσεις άντλησης υδάτων στις περιοχές του Θεολόγου, της Αταλάντης της Αρκίτσας, του Αγίου Κωνσταντίνου και άλλου.
- Βενεζουέλα: Ευπρόσδεκτος ο Μαδούρο για εγκατάσταση στη Λευκορωσία, λέει ο Λουκασένκο
- Ο Τραμπ με διάταγμα χαρακτηρίζει τη φαιντανύλη «όπλο μαζικής καταστροφής»
- Ισχυρός σεισμός 5,2 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Ζάκυνθο και έγινε αισθητός στη δυτική Πελοπόννησο
- Αυστραλία: Το κίνητρο της σφαγής μοιάζει να είναι το Ισλαμικό Κράτος, δηλώνει ο Αλμπανέζι
- Η φον ντερ Λάιεν δείχνει Ουκρανία στην ΕΕ και της δίνει την τελική απόφαση για την παραχώρηση εδαφών
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Και οι σύντροφοι έχουν δικαιώματα

