
Παραμένει στο κάδρο της Εθνικής Κροατίας ο Λιβάγια
Το σχόλιο του εκλέκτορα της Εθνικής Κροατίας Ζλάτκο Ντάλιτς για τον επιθετικό της ΑΕΚ Μάρκο Λιβάγια
Συμμετείχε πρώτα σε φιλικό (1-1) με την Πορτογαλία και ακολούθως η παρθενική εμφάνιση του Μάρκο Λιβάγια σε επίσημο αγώνα της Εθνικής Κροατίας καταγράφηκε στην ήττα – όνειδος 6-0 από την Ισπανία στο Nations League (με την υποσημείωση ότι είχε διαμορφωθεί το τελικό σκορ, όταν εισήλθε ως αλλαγή).
Παρ’ όλα αυτά ο επιθετικός της ΑΕΚ -για τον οποίο ρωτήθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της δευτεραθλήτριας κόσμου Ζλάτκο Ντάλιτς- παραμένει στο κάδρο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.
«Απόλυτα. Δεν έχουμε διαγράψει κανέναν. Δεν θα ήταν σωστό να κρίνουμε οποιονδήποτε σε ένα παιχνίδι. Είναι σημαντικό για όλους να παίξουν», τόνισε ο Ντάλιτς.
Επόμενοι αντίπαλοι για την Κροατία είναι η Αγγλία για το Nations League και η Ιορδανία σε φιλικό παιχνίδι. Πέραν του παίκτη της ΑΕΚ, στη γραμμή κρούσης υπάρχουν και οι Ρέμπιτς, Κράμαριτς και Σαντίνι.
- Βροχερός ο καιρός την Πέμπτη – Τι θα γίνει στην Αττική
- Πόλεμος στο Ιράν: Πώς «τρώει» τα θεμέλια της ευρωπαϊκής παραγωγής τροφίμων και οχημάτων
- Νοιώθεις πάντα ότι βρίσκεσαι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης; Ίσως πρέπει να σταματήσεις να καταστροφολογείς
- Τι είναι το κίνημα Chabad-Lubavitch με το οποίο συνδέθηκε το όνομα του Τζέφρι Έπσταϊν;
- Ξέχνα την απιστία: Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που ένα ζευγάρι μπορεί να πάρει διαζύγιο
- Στενά Ορμούζ: Παράκαμψη με… φορτηγά για μεταφορά μετάλλων και καταναλωτικών αγαθών



