
Γιαννιώτης: «Μπορούσαμε να σκοράρουμε»
Τι ανέφερε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ανδρέας Γιαννιώτης, μετά το 0-0 με τη Μπέτις
Αναγνώρισε την ποιότητα της Μπέτις ο Ανδρέας Γιαννιώτης, αλλά επεσήμανε τις κλασικές χαμένες ευκαιρίες που σπατάλησε ο Ολυμπιακός για να κερδίσει το ματς στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας των Ερυθρόλευκων στην κάμερα της CosmoteTV:
«Πιστεύω είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο ματς, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλη κατοχή μπάλας που είναι και το πιο δυνατό στοιχείο της. Εμείς προσπαθήσαμε να την περιορίσουμε και από εκεί και πέρα τα τελευταία 20 λεπτά ήταν λογικό να εξελιχθούν έτσι μετά την αποβολή. Πιστεύω πάντως θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κάποιο γκολ. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθειά του, μας δίνει μεγάλη ώθηση πάντα στο Καραΐσκάκη. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για αυτή την ομάδα και για να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Ακολουθεί ένα κρίσιμο διάστημα για την ομάδα, εμείς είμαστε προετοιμασμένοι καλά, έχουμε μεγάλο ρόστερ και πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε».
- Το 80% των πνιγμών στη θάλασσα σε άτομα άνω των 60 ετών
- Παναθηναϊκός: Προβλήματα με Σλούκα και Ρογκαβόπουλο πριν τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό
- Κλήση Ταλ Ντίλιαν και Γρηγόρη Δημητριάδη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές ζητά το ΠΑΣΟΚ
- Ουκρανία: Το Κίεβο εξέδωσε εντολή εκκένωσης χιλιάδων κατοίκων στο Χάρκοβο – Πεσκόφ: Παραδώστε τα όπλα
- Metallica, Iron Maiden και «ερυθρόλευκη» κούπα – Ποιοι έκαναν…. σεισμό στο ΟΑΚΑ
- Υποκλοπές: Μετά τον «Νίξον» του Μαξίμου, ο Ντίλιαν έβαλε στο «κάδρο» και τον Φλωρίδη – Θύελλα αντιδράσεων από τα κόμματα





