
Πανιώνιος: Με την πλάτη στον τοίχο ο Ανιγκό
Παράπονα στη Νέα Σμύρνη για την εικόνα που παρουσιάζει ο Πανιώνιος με τον Γάλλο στον πάγκο
Με έναν βαθμό συγκομιδή ύστερα από τρεις αγωνιστικές στη Super League ο προπονητής του Πανιωνίου Ζοσέ Ανινγκό έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση.
Μπορεί η ομάδα να κοντραρίστηκε με δύο διεκδικητές του τίτλου (μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα, ηττήθηκε από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), όμως υπάρχουν παράπονα για την εικόνα που παρουσίασαν οι Κυανέρυθροι. Ειδικά στο παιχνίδι με την Ένωση στο ΟΑΚΑ (ήττα 4-0) η ομάδα παραδόθηκε αμαχητί κάτι που χρεώνεται και στον Ανινγκό.
Ο Γάλλος προπονητής πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καλείται να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο σύνολο τις επόμενες αγωνιστικές για να συνεχίσει το έργο του με ηρεμία.
- Το BHMAGAZINO έρχεται την Κυριακή με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο εξώφυλλο
- Ο Δήμος Πειραιά τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας με εκδηλώσεις υψηλού συμβολισμού
- Πώς οι πατάτες άλλαξαν το DNA των Ίνκας και των απογόνων τους
- Ρεκόρ γυναικοκτονιών στην Τουρκία: 133 σε 4 μήνες – Τα περισσότερα θύματα δολοφονήθηκαν μέσα στο σπίτι τους
- Τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Παναθηναϊκό – Χωρίς κόσμο κόντρα στον ΠΑΟΚ
- Το 70% των επιβατών κρουαζιέρας διανυκτερεύει σε πόλεις – λιμάνια πριν ή μετά το ταξίδι

