Θέλει να αποτρέψει τον εφησυχασμό ο Ερέρα
Τι ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Άρη ο Πάκο Ερέρα
Το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τη Δευτέρα 17/9 μοιάζει βατό στην προσπάθεια του Άρη να πετύχει το 3Χ3 στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, αλλά ο Πάκο Ερέρα γνωρίζει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να επέλθει ο καταστροφικός εφησυχασμός.
«Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν καν τέτοια ματς. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί» ανέφερε στους ποδοσφαιριστές του ο Ισπανός στην προπόνηση της Δευτέρας 10/9.
Ο Ερέρα έχει παρακολουθήσει και τα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του Λεβαδειακού, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τον συνεργάτη του Τόλη Τερζή ο οποίος τσέκαρε δια ζώσης τους Βοιωτούς στο νικηφόρο ματς (1-0) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
- Νεκρός ο διάσημος βαρύτονος Τζούμπιλαντ Σάικς μετά από πολλαπλές μαχαιριές – Συνελήφθη ο γιος του για τη δολοφονία του
- Χανιά: Συνεχίζεται αύριο η δίκη για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη
- H SpaceX σχεδιάζει είσοδο στο χρηματιστήριο με αποτίμηση άνω του 1 τρισ.
- Με Κουτέσα «πέταξε» για την Τουρκία η ΑΕΚ (pics)
- Διεθνές Ογκολογικό Κέντρο Θεσσαλονίκης: Ένα νέο σημείο αναφοράς που αλλάζει τα δεδομένα στην ογκολογική φροντίδα
- Αγωγή-φρένο στη mega εξαγορά: Καταναλωτής ζητά να μπλοκαριστεί το deal των 72 δισ. της Netflix για τη Warner Bros

