Ο Εβγέν Χατσερίντι και ο Αμρ Ουάρτνα επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη και οι δύο διεθνείς παίκτες του ΠΑΟΚ τέθηκαν στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας λόγω της επιβάρυνσης από το ταξίδι ενώ ο Χατσερίνρι προπονήθηκε κανονικά, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στο ισχίο.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του από την Τετάρτη και θα μπορέσει να καταστρώσει καλύτερα τα πλάνα του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.
Το πρόγραμμα αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο και τα τελειώματα των φάσεων. Στο τέλος της προπόνησης πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο. Την Τρίτη (11.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο 19χρονος Γάλλος μέσος, Ταχίρις Ντος Σάντος, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μετς, είναι ένας από τους σοβαρά τραυματίες της φονικής πυρκαγιάς του Κραν Μοντανά.