Δέκα προσαγωγές για την επίθεση Ρουβίκωνα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
Δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποια από τις προσαγωγές έχει μετατραπεί σε σύλληψη
Δέκα άτομα έχουν προσαχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, για την σημερινή επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν κάποια από τις προσαγωγές έχει μετατραπεί σε σύλληψη.
Στελέχη της ασφάλειας έχουν λάβει επίσης οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες που βρίσκονται στον χώρο, υλικό το οποίο εξετάζεται προκειμένου να βρεθούν περισσότερα στοιχεία.
Υπενθυμίζεται πως, περίπου στις 2:00 μ.μ. 15 άτομα, μέλη του Ρουβικώνα, μπήκαν στο κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φορώντας κουκούλες, και πέταξαν τρικάκια σε όλους τους ορόφους του υπουργείου.
Νωρίτερα, μέλη του Ρουβίκωνα είχε πραγματοποιήσει καταδρομική επίθεση στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στην πλατεία Μοριχόβου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε επίσης:
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία


