Δέκα προσαγωγές για την επίθεση Ρουβίκωνα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
Δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποια από τις προσαγωγές έχει μετατραπεί σε σύλληψη
Δέκα άτομα έχουν προσαχθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, για την σημερινή επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν κάποια από τις προσαγωγές έχει μετατραπεί σε σύλληψη.
Στελέχη της ασφάλειας έχουν λάβει επίσης οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες που βρίσκονται στον χώρο, υλικό το οποίο εξετάζεται προκειμένου να βρεθούν περισσότερα στοιχεία.
Υπενθυμίζεται πως, περίπου στις 2:00 μ.μ. 15 άτομα, μέλη του Ρουβικώνα, μπήκαν στο κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, φορώντας κουκούλες, και πέταξαν τρικάκια σε όλους τους ορόφους του υπουργείου.
Νωρίτερα, μέλη του Ρουβίκωνα είχε πραγματοποιήσει καταδρομική επίθεση στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στην πλατεία Μοριχόβου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε επίσης:
- Ανεξέλεγκτες οι χρήσεις της ΑΙ στο δημόσιο τομέα
- Ταξί: Συνελήφθησαν 4 οδηγοί που εισέπραξαν υπερβολικό κόμιστρο από τουρίστες
- Ισραήλ: Ο Λίβανος πρέπει να εξαλείψει «τον κίνδυνο» της Χεζμπολάχ στον νότο, δηλώνει το Βερολίνο
- Καναδάς: Η Βρετανική Κολομβία προσφεύγει κατά της OpenAI για την πολύνεκρη τραγωδία του Τάμπλερ Ριτζ
- Ουκρανία: Νέα μεγάλη ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Κιέβου
- Ιράν: Υπόσχεται αποφασιστική ανταπόδοση στα πλήγματα των ΗΠΑ – «Παραβίασαν» το μνημόνιο του Ισλαμαμπάντ
- Συμπληρώθηκε το παζλ των προημιτελικών – Οι διασταυρώσεις και ο δρόμος μέχρι τον τελικό του Μουντιάλ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442