«Ας αποδείξουν την ποιότητα τους και θα τους υπολογίζουμε». Αυτό ήταν το σχόλιο του Ζλάτκο Ντάλιτς για τον Μάρκο Λιβάγια και τα άλλα νέα πρόσωπα που κλήθηκαν στην Εθνική Κροατίας.
Ο επιθετικός της ΑΕΚ ενσωματώθηκε από τη Δευτέρα 3/9 στην αποστολή των φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και επέλεξε το Νο13 για τη φανέλα του. Εχει μάλιστα πιθανότητες να αγωνιστεί στη φιλική αναμέτρηση την Πορτογαλία στις 6 Σεπτεμβρίου στο Φάρο, λόγω των αρκετών απουσιών της ομάδας του. Αυτό το ματς θα αποτελέσει πρόβα πριν από την έναρξη των υποχρεώσεων της Κροατίας στο Nations League στις 11 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Ισπανία.
Πέραν του Μάρκο Λιβάγια νέα πρόσωπα στην επίθεση είναι και οι Ιβάν Σαντίνι και Ντούγιε Τσοπ. Ο Ντάλιτς ρωτήθηκε για τους συγκεκριμένους παίκτες αν θα αποτελούν από εδώ και στο εξής βασικές μονάδες της Εθνικής, με τον Κροάτη τεχνικό να αναφέρει ότι είναι στο χέρι τους «Ήρθε η στιγμή για ορισμένους νεότερους παίκτες, με τους οποίους θα δουλέψουμε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές από το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα είναι στην πρώτη γραμμή. Στην επίθεση έχουμε τον Σαντίνι, τον Τσοπ, τον Λιβάγια. Ας αποδείξουν την ποιότητά τους και θα τους υπολογίζουμε».
Ο τεχνικός της Εθνικής Κροατίας, παράλληλα, μίλησε και για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης της Κροατίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας: «Κατακτήσαμε το ασημένιο μετάλλιο, αλλά θα πρέπει να το ξεχάσουμε σιγά σιγά και να στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτό που ακολουθεί. Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι έχουμε πλέον μεγάλο βάρος στους ώμους μας. Ωστόσο, ελπίζω ότι θα το διαχειριστούμε και θα προχωρήσουμε».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.