Επίσκεψη Μέρκελ στην ΠΓΔΜ λίγες ημέρες πριν το δημοψήφισμα για το ονοματολογικό
Το Σάββατο θα βρεθεί η Καγκελάριος στην ΠΓΔΜ όπου - μεταξύ άλλων - θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό της χώρας Ζόραν Ζάεφ
Επίσκεψη στα Σκόπια θα πραγματοποιήσει το Σάββατο η Καγκελάριος ‘Αγγελα Μέρκελ, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος για το ονοματολικό.
Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της Καγκελαρίου Στέφεν Ζάιμπερτ «το πρόγραμμα ακόμη βρίσκεται υπό επεξεργασία, αλλά μπορώ ήδη να σας πω ότι η Καγκελάριος θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ».
Ο κ. Ζάιμπερτ πρόσθεσε ότι στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρίσκονται «περιφερειακές εξελίξεις, διμερή θέματα», ενώ η κυρία Μέρκελ «θέλει βεβαίως να σχηματίσει η ίδια εντύπωση επιτόπου ενόψει του δημοψηφίσματος για το ζήτημα της ονομασίας της χώρας, το οποίο θα διεξαχθεί στο τέλος του μήνα».
- Γουατεμάλα: Σε «κατάσταση πολιορκίας» κηρύχθηκε η χώρα μετά τις δολοφονίες αστυνομικών από συμμορίες
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος περνάει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
