Με αρκετή δόση χιούμορ αντιμετώπισε τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο ο Στέφανο Σορεντίνο.
Η Κιέβο πήγε να χαλάσει το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Γιουβέντους και να κάνει το «θαύμα» απέναντι στους πρωταθλητές Ιταλίας.
Με το σκορ της αναμέτρησης στο 2-2 και το 86ο λεπτό ο έμπειρος πορτιέρο συγκρούστηκε άσχημα με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ με αποτέλεσμα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο και να αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά από μερικά λεπτά.
«Ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης, στοργής και εκτίμησης. Είμαστε ένα φανταστικό γκρουπ και χθες αγγίξαμε την έκπληξη: την ώρα που ο CR7 με βρήκε γεμάτα» έγραψε με αρκετή δόση χιούμορ ο Ιταλός.
Αξίζει να σημειωθεί πως από τη σύγκρουση του με τον Ρονάλντο, ο Σορεντίνο «αποκόμισε» μια σπασμένη μύτη.
GRAZIE per i vostri messaggi di vicinanza, affetto e stima. Siamo un gruppo fantastico e ieri abbiamo sfiorato l’impresa: mentre CR7 mi ha preso in pieno! 😂😂😂😂😂😂 #ChievoJuvepic.twitter.com/gVZ9uU6YL5
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς γνωστοποίησε τα ονόματα των παικτών του ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2027.