Ας κοιτάξει τα του οίκου του ο κ. Φιλιππάκης
Ας μην αναζητά συνωμοσίες και εχθρούς
Ο κ. Φιλιππάκης καλό είναι να μην αναζητά συνωμοσίες και εχθρούς που αποφάσισαν να του επιτεθούν.
Ιδίως όταν πρόκειται για ρεπορτάζ τεκμηριωμένα και για ερωτήματα βάσιμα.
Άλλωστε, όπως γνωρίζει καλά, πρόσβαση στα στοιχεία για μια αίτηση εξωδικαστικού συμβιβασμού για χρέη μπορούν να έχουν πολλοί και να βρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται.
Και η ουσία αυτών που γράψαμε ήταν απλή.
Από την μια θέσαμε ερωτήματα για το συγκεκριμένο αίτημα συμβιβασμού, καθώς τα ίδια τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν ότι δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να βγει η πρόταση που κάνει.
Ανάμεσα στα ερωτήματα και ένα κρίσιμο: εάν και κατά πόσο ο προσανατολισμός που έχουν πάρει εσχάτως τα έντυπά του, δηλαδή να στηρίζουν την κυβέρνηση εμμέσως πλην σαφώς και να επιτίθενται στη Νέα Δημοκρατία, σχετίζεται με την προσπάθειά του να έχει ευνοϊκή μεταχείριση σε σχέση με τις υπερχρεωμένες εκδοτικές επιχειρήσεις του.
Από την άλλη αναφερθήκαμε στις αντιδράσεις των εργαζομένων.
Υπογραμμίσαμε το γεγονός ότι υπάρχουν εργαζόμενοι που είναι επιφυλακτικοί απέναντι στην προτεινόμενη λύση και ως προς τη βιωσιμότητά της και ως προς το τι θα γίνει με τις δικές τους διεκδικήσεις.
Δεν παραλείψαμε, όμως, να αναφέρουμε ότι υπάρχουν και εργαζόμενοι με διαφορετική γνώμη που δεν θεωρούν ότι η κατάσταση είναι τόσο δραματική.
Αυτή είναι η εικόνα ενός «μαγαζιού», που έχει σοβαρά προβλήματα και οι εργαζόμενοι διακατέχονται από ανασφάλεια, είτε διαμαρτύρονται είτε επιλέγουν να δεχτούν αυτά που λέει η εργοδοσία.
Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Φιλιππάκης ας ασχοληθεί με τα του οίκου του. Για τα οικονομικά του προβλήματα κατά βάση ευθύνεται ο ίδιος.
- Υποκλοπές: Η Krikel, τα εικονικά τιμολόγια και ο λογιστής που ουδέποτε κλήθηκε να καταθέσει στην έρευνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (9/1): Πού θα δείτε το Ολυμπιακός – Μπάγερν και τον προημιτελικό του Ελ Κααμπί
- Σέρρες: Απολογείται σήμερα 16χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 17χρονο
- Αγρότες: Διάλογος με Μητσοτάκη αλλά χωρίς ορίζοντα πρόσθετων μέτρων – Το Σάββατο αποφασίζουν για τις κόκκινες γραμμές
- Πατήσια: Στο νοσοκομείο μαθήτρια που τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν έπεσε πάνω της πινακίδα φαρμακείου
- Πώς η Ευρώπη μπορεί να βρει τη δύναμή της το 2026 απέναντι στον Τραμπ
- Η μακρά ιστορία των επιχειρήσεων των ΗΠΑ για αλλαγή καθεστώτος
- O ατίθασος 32χρονος Βρετανός που ράβει σχεδιαστές μόδας και χρηματιστές της NY μοιάζει με ήρωα ταινίας του Γκάι Ρίτσι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 09.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442