«Έφυγε» η πνευματική μάνα των παιδιών του Μίκη Θεοδωράκη
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών η ζωγράφος και σκηνογράφος, Γιούλα Γαζετοπούλου, η «δεύτερη μητέρα» των παιδιών του Μίκη Θεοδωράκη.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών η ζωγράφος και σκηνογράφος, Γιούλα Γαζετοπούλου, η «δεύτερη μητέρα» των παιδιών του Μίκη Θεοδωράκη.
Η ζωγράφος και σκηνογράφος στάθηκε κοντά στην οικογένεια του διάσημου συνθέτη, όταν αυτός ήταν εξόριστος, μεγαλώνοντας τα παιδιά του.
Η Γιούλα Γαζετοπούλου έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, αλλά ο Μ.Θεοδωράκης δεν κατάφερε να την αποχαιρετίσει καθώς ήταν στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σήμερα, Πέμπτη, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι.
Ενδεικτικός είναι ο τρόπος που την αποχαιρέτησε ο Γιώργος Θεοδωράκης μέσω Facebook: «Αντίο, μάνα Γιούλα» έγραψε.
Μετά τον θάνατο της και τα δύο παιδιά, ο Γιώργος και η Μαργαρίτα, αναρτήσουν συνεχώς στους λογαριασμούς τους στα social media εις μνήμην της Γιούλας Γαζετοπούλου.
- Η ψηφοφορία και τα μηνύματα της ΓΣ της ΕΠΟ
- Σκηνοθέτης έκλεισε συμφωνία με το Netflix, αλλά φέρεται να ξόδεψε τα χρήματα σε αποτυχημένες επενδύσεις
- LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
- Καρφιά Μαρινάκη στους αγρότες: «Μάλλον ο διάλογος είναι προσχηματικός» – Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση
- Συνεχίζει ακάθεκτη η Καλαμάτα (2-0), νίκες για Μαρκό (2-0) και Καβάλα (2-0)
- Νάξος: Δύο εργάτες έπεσαν σε τάφρο όταν κατέρρευσε τοιχείο – Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους



