Γερμανία : Δεκάδες τραυματίες από πυρκαγιά στην πόλη Ζίγκμπουργκ
Τουλάχιστον 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν
Τουλάχιστον 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε στην πόλη Ζίγκμπουργκ στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
«Μέχρι αυτή τη στιγμή, η ισχυρή φωτιά στο Ζίγκμπουργκ έχει προκαλέσει τον τραυματισμό 40 ανθρώπων, εκ των οποίων έξι φέρουν σοβαρά τραύματα» τόνισε η αστυνομία με ανάρτηση στο Twitter.
Σύμφωνα με τις αρχές, η πυρκαγιά προκλήθηκε από σπινθήρες των τροχών του τρένου, που πιστεύεται ότι έθεσαν φωτιά κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές και εξαπλώθηκε στα γειτονικά κτίρια. Αρκετά σπίτια καταστράφηκαν από την πυρκαγιά, σύμφωνα με την αστυνομία.
Η Bild ανέφερε ότι περίπου 500 πυροσβέστες και αστυνομικοί επιχειρούν για τον περιορισμό της πυρκαγιάς.
- Νέο ιστορικό υψηλό για S&P 500 και Dow Jones στη Wall Street
- Ο επενδυτής της Σίλικον Βάλεϊ που… γοήτευσε τον Τραμπ
- Νέα Οδός και Κεντρική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων
- Η AI στην υπηρεσία της προπαγάνδας: Νετανιάχου και Τραμπ συγκυβερνήτες σε Β-2 που πετάει πάνω από το Ιράν
- Πουλάνε τα δώρα των Χριστουγέννων για να ξεπληρώσουν τα δάνεια
- Τεντ Σαράντος: Απόλυτος ηγεμόνας της ψυχαγωγίας για το Variety – Πρώτος ανάμεσα σε 120




