Το πρόγραμμα ενόψει του Ολυμπιακός – Λουκέρνη
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη τη Λουκέρνη στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League και η ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των δύο ομάδων
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενόψει του πρώτου αγώνα προκριματικών του UEFA Europa League, με αντίπαλο τη Λουκέρνη (9/8 και ώρα 21:00 στο γήπεδο Καραϊσκάκη) ενημερώνει για το πρόγραμμα των δύο ομάδων, την προηγουμένη του αγώνα.
Αναλυτικά:
«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
09:30 – Προπόνηση στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, ανοικτή για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά.
17:00 – Συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη.
ΛΟΥΚΕΡΝΗ
18:00 – Συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη.
19:00 – Προπόνηση στο γήπεδο του Πανιώνιου, στη Νέα Σμύρνη, ανοικτή για τα ΜΜΕ για τα πρώτα 15 λεπτά».
** Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ότι οι διαπιστεύσεις του αγώνα της Πέμπτης θα διανεμηθούν αύριο Τετάρτη (8/8) και ώρες 15:00 – 19:00 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου Καραϊσκάκη. Την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, θα διανέμονται και οι ετήσιες κάρτες πάρκινγκ ΜΜΕ για το Ρ3 του γηπέδου μας.
** Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ενημερώσει με e-mail, εντός της ημέρας (σήμερα Τρίτη 7/8) για την πορεία των αιτημάτων, τόσο για τις κάρτες Ρ3 όσο και για τις διαπιστεύσεις τους ματς με τη Λουκέρνη.
- Είκοσι δύο κράτη, μεταξύ των οποίων πολλά μέλη της ΕΕ, δηλώνουν «έτοιμα να συμβάλουν» για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Η ευημερία των νέων υποχωρεί και τα social media φαίνεται να ευθύνονται για αυτό
- Μπράιτον – Λίβερπουλ 2-1: Ο Γουέλμπεκ τιμώρησε τους Reds
- Λέσβος: Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν το λιμάνι της Μυτιλήνης
- LIVE: Φούλαμ – Μπέρνλι
- Ο Αταμάν σε Χουάντσο: «Έπαιξε καταπληκτική άμυνα στο τελευταίο δεκάλεπτο» (vid)