«Τα βρήκε» με Μίνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε με τον Γέρι Μίνα και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι η συγκατάθεση της Μπαρτσελόνα.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Γέρι Μίνα από την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Αγγλία αλλά και την Ισπανία, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε σε συμφωνία με τον Κολομβιανό αμυντικό και το μόνο που απομένει είναι να τα βρει και με τους Καταλανούς που όμως δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από 45 εκατ. ευρώ.
Ο Μίνα πάντως έδωσε τα χέρια με τη Γιουνάιτεντ για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 8,5 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον οι κόκκινοι διάβολοι τρέχουν να τα βρουν με τους μπλαουγκράνα καθώς σε λίγες μέρες η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία ολοκληρώνεται και η μετακίνηση του Κολομβιανού δεν θα κλείσει.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Γιουνάιτεντ έχει ήδη ανέβει στα 39 εκατομμύρια ευρώ όμως προς το παρόν η Μπαρτσελόνα είναι ανένδοτη στις απαιτήσεις της.
- Τεχεράνη: «Δεν ζητήσαμε ποτέ εκεχειρία από τις ΗΠΑ – Ούτε βλέπουμε λόγο να μιλήσουμε μαζί τους»
- Κηφισιά-Βόλος 2-0: Τρίποντο σε ρυθμούς Λαρουσί για τους γηπεδούχους
- Εξάρχεια: Διαρρήκτες άρπαξαν κοσμήματα αξίας άνω των 120.000 ευρώ – Συνελήφθησαν 2 άτομα, αναζητείται άλλο ένα
- LIVE: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός
- «Για να νιώσουμε καλύτερα με εμάς, υποτιμούμε άλλους» – Ο Χρήστος Λούλης ζήτησε συγγνώμη από την Ζέτα Μακρυπούλια
- «Η ζωή μου είναι ρομποτική»: 45χρονη έχασε στομάχι και έντερο μετά από χειρουργική επέμβαση
