
Νέος Βουτζάς : Αυξημένες περιπολίες υπό το φόβο πλιάτσικου
Ομάδες ατόμων εισβάλλουν στα καμένα σπίτια και παίρνουν οτιδήποτε μπορεί να τους φανεί χρήσιμο ή ακέραιο από την πύρινη λαίλαπα μπορεί να βρουν μπροστά τους
Δεν φτάνουν οι απώλειες που υπέστησαν οι πυρόπληκτοι που αντιμετώπισαν την απειλή και τη μανία της φωτιάς, η οποία στο πέρασμα της κατέστρεψε κάθε ίχνος του φυσικού περιβάλλοντος, των σπιτιών τους, των περιουσιών τους. Εχασαν ακόμη και τους οικείους τους και τους συνανθρώπους τους. Οι πρώτες επιδρομές στα εγκαταλελειμμένα και καμένα από τη φωτιά σπίτια έχουν ξεκινήσει.
Ομάδες ατόμων εισβάλλουν στα καμένα σπίτια και παίρνουν οτιδήποτε μπορεί να τους φανεί χρήσιμο ή ακέραιο από την πύρινη λαίλαπα μπορεί να βρουν μπροστά τους.
Μετά βέβαια από καταγγελίες των πληγέντων κατοίκων της περιοχής, οι Αστυνομικές Αρχές έχουν αυξήσει τις βραδινές περιπολίες και κυρίως τις μεταμεσονύχτιες ώρες, προκειμένου να περιορίσουν τα περιστατικά του πλιάτσικου και να προστατέψουν ό,τι μπορεί να έχει παραμείνει άθικτο από τις περιουσίες των πυρόπληκτων.
- Σελήνη: Ποιος θα πρωτοπάρει τον πλούτο της;
- Ο Τζίμι Κίμελ τρολάρει τον Τραμπ για το Ιράν: Ήθελε και το Νόμπελ Ειρήνης
- Τροχαία: Πάνω από 1.000 παραβάσεις για μη χρήση κράνους
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης: Με 10 οι «Μπλαουγκράνα», προβάδισμα οι Ροχιμπλάνκος! (vids)
- Champions League: Στο 11′ άνοιξε το σκορ η Παρί κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
- Το FBI προειδοποιεί: Βάλτε στοπ στις εφαρμογές που παρακολουθούν το iPhone ή το Android σας



