Πολύ κοντά στην οικονομική καταστροφή βρίσκεται η ομάδα της Φενέρμπαχτσε. Ο νέος πρόεδρος της Τουρκικής ομάδας, Άλι Κοτς διαδέχθηκε τον Αζίζ Γιλντιρίμ μετά από μια 20ετία στο τιμόνι της ομάδας και το μόνο που παρέλαβε ήταν… καμμένη γη.
Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ομάδας ο Κοτς αποκάλυψε την άθλια οικονομική κατάσταση του συλλόγου.
«Το χρέος πριν τις εκλογές είχαν πει πως ήταν 400 εκατ. ευρώ, αλλά διαπιστώσαμε πως στο τέλος του Μαΐου ήταν 621 εκατ. ευρώ. Υπάρχουν επίσης οφειλές για αθλητικές δραστηριότητες και προς το κράτος», ανέφερε αρχικά, ενώ πρόσθεσε πως το 75% αυτού του ποσού πρέπει να αποπληρωθεί μέσα στους επόμενους 12 μήνες.
Με τη Φενέρ πλέον να λειτουργεί σαν ενιαίο σωματείο και όχι διαφορετικά τμήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ κτλ.), το τμήμα του μπάσκετ θα υποστεί τις συνέπειες των «μέτρων λιτότητας» της νέας διοίκησης, ενώ το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι απίθανο να τιμωρηθεί από την UEFA για παράβαση των κανόνων το Financial Fair Play.
«Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, γιατί κάποια πράγματα που του είχα υποσχεθεί δεν μπορούν να γίνουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κοτς προμηνύοντας «περικοπές».
Έτσι μετά το «χτύπημα» πού έριξε η αποχώρηση του μεγάλου χορηγού «Dogus», αναμένονται ακόμη μεγαλύτεροι περιορισμοί στο μπάτζετ της ομάδας.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.