
Μακελελέ: Χάλασε τελευταία στιγμή η μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό
Εμπόδιο την τελευταία στιγμή μπήκε ο πρόεδρος της Τσέλσι
Την αποκάλυψη πως ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς εμπόδισε τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό έκανε ο Κλοντ Μακελελέ.
Ο παλαίμαχος Γάλλος μέσος και νυν προπονητής της Έουπεν, αντιμετώπισε πρόσφατα τους «ερυθρόλευκους» σε φιλικό προετοιμασίας και μίλησε στην εφημερίδα «Φως».
Ο 45χρονος δήλωσε πως το 2007 βρέθηκε πολύ κοντά στην ομάδα του Πειραιά, ωστόσο λόγω της συμπάθειας που έτρεφε στο πρόσωπό του ο Ρώσος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης των «μπλε», η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Όταν ήμουν στην Τσέλσι, το καλοκαίρι του 2007 είχα συμφωνήσει ουσιαστικά με τον Ολυμπιακό. Φανταστείτε ότι είχα μιλήσει μέχρι και με τον προπονητή του Ολυμπιακού. Ήταν μία προοπτική που δεν με άφηνε αδιάφορο. Όμως, έχω την εντύπωση ότι τη μεταγραφή τη χάλασε την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος. Δεν ήθελε να φύγω… Μάλλον με εκτιμούσε πολύ. Ήμουν από τους παίκτες που είχε πάρει στην πρώτη του χρονιά στην Τσέλσι. Ίσως έπαιξε και αυτό τον ρόλο του, ότι ήμουν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που είχε πάρει το 2003».
- Πνιγμοί και ατυχήματα στη θάλασσα: Μειώθηκαν πολύ οι θάνατοι, όμως 4 παιδιά έχασαν τη ζωή τους – Τι πρέπει ακόμα να γίνει
- Τετραήμερη εργασία: Το «ιερό δισκοπότηρο» της σύγχρονης αγοράς εργασίας
- Οι πρωτοβουλίες της ελληνικής διπλωματίας για τους Παλαιστίνιους – Τι προτείνει για τα έσοδα εκκαθάρισης
- Στην… πρέσα του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υποκλοπών
- Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «Η Ευρώπη δεν πρέπει να γονατίζει μπροστά στις ΗΠΑ»
- Ευρώπη: Η βίαιη ενηλικίωση των Βρυξελλών







