Πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο ο Μιραλάς σε φιλικό της Έβερτον
Η Έβερτον «κομμάτιασε» με 22-0 (!) αυστριακή ομάδα σε φιλικό ματς και ο Κέβιν Μιραλάς πέτυχε πέντε γκολ σε ένα ημίχρονο!
Η Έβερτον του Μάρκο Σίλβα δεν λυπήθηκε ούτε στο ελάχιστο την τοπική ATV Irdning σε φιλικό που έδωσε μαζί της στην Αυστρία, κατατροπώνοντάς τη με 22-0!
Στην εν λόγω αναμέτρηση το παρόν έδωσε και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος σημείωσε πέντε γκολ (!) στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, έτσι έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ στο παιχνίδι.
Όσο για το πρώτο 45λεπτο, έληξε στο 10-0 υπέρ των «ζαχαρωτών». Από τρία γκολ είχαν οι Κιν, Μπέινς και Λούκμαν, από τέσσερα οι Τσενκ Τοσούν και Νιάς, δύο ακόμη ο Βλάσιτς, ένα ο Χόλγκεϊτ και ένα μπήκε με αυτογκόλ.
- ΑΕΚ: Πότε θα εκτίσουν οι Γιόβιτς, Ρέλβας, Ρότα και Κοϊτά
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Τι προκάλεσε την ισχυρή έκρηξη στο εργοστάσιο – Τα πρώτα σενάρια που εξετάζονται
- Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Γιούλιους Κιουν
- Το νομικό «παράθυρο» που άφησε ελεύθερο τον πατροκτόνο στη Γλυφάδα
- Ιωάννης Καποδίστριας: Η κολοκοτρωνέικη παροιμία, η νεοελληνική συμφεροντολογία
- Επιτραπέζια: 10 επιλογές για ατελείωτο γέλιο με την παρέα


