Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους δύο στρατιωτικούς
Από μέλη της ομάδας «Ελληνίδες Μάνες»
Άμεση αποφυλάκιση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές εδώ και τέσσερις μήνες ζήτησαν μέλη της ομάδας «Ελληνίδες Μάνες», που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του προξενείου της Τουρκίας, στην οδό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.
Κρατώντας φωτογραφίες των στρατιωτικών, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη, εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου 2018, χωρίς να τους απαγγελθούν ακόμα κατηγορίες από τις τουρκικές δικαστικές Αρχές.
Τα μέλη της ομάδας «Ελληνίδες Μάνες» ζήτησαν να συναντηθούν με τον τούρκο πρόξενο, προκειμένου να του ζητήσουν την άμεση αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, αλλά -όπως είπαν- το αίτημά τους δεν ικανοποιήθηκε.
Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε ύστερα από διαδικτυακό κάλεσμα και εκτός από το αίτημα για άμεση αποφυλάκιση, τα μέλη της ομάδας εξέφρασαν και τη συμπαράστασή τους στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους.
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
- Μετρό: Προσοχή έρχονται αλλαγές – Ποιες ώρες και μέρες κλείνουν νωρίτερα οι σταθμοί
- Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ 78-90: Με εξαιρετικoύς Μέλβιν και Μουρ ο δικέφαλος (vids)
- Το σκάνδαλο Έπσταΐν και οι σκιές πάνω από την ευρωπαϊκή ελίτ