Κανονικά τα δρομολόγια του προαστιακού προς Αεροδρόμιο, πρόβλημα στο μετρό
Αποκαταστάθηκε η λειτουργία στη γραμμή του Αεροδρομίου και πλέον τα δρομολόγια του Προαστιακού εκτελούνται κανονικά. Δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμη τα δρομολόγια μετρό στο τμήμα Δ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο. Τι πρέπει να κάνουν οι επιβάτες
Αποκαταστάθηκε η λειτουργία στη γραμμή του Αεροδρομίου και πλέον τα δρομολόγια του Προαστιακού εκτελούνται κανονικά, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.
Ωστόσο, η κυκλοφορία των συρμών του μετρό προς το αεροδρόμιο θα γίνεται μετά εμποδίων, αφού οι επιβάτες του θα πρέπει να μετεπιβιβάζονται στον Προαστιακό στους σταθμούς Δουκίσσης Πλακεντίας και Νερατζιώτισσας, (με το ίδιο εισιτήριο) για να μεταβούν στον προορισμό τους.
Τα προβλήματα, καθυστερήσεις – τροποποιήσεις στα δρομολόγια προαστιακού και μετρό ξεκίνησαν από το πρωί λόγω μη αλλαγής τροχιάς στον Σιδηροδρομικό Σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας», εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, συμφωνα με ανακοίνωσή του ΟΣΕ.
Η αποκατάσταση του προβλήματος αναμένεται να εχει ολοκληρωθεί έως το βράδυ αφού συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ εργάζονται πυρετωδώς.
Όπως ενημέρωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα δρομολόγια του Μετρό, στη διαδρομή Σ.Σ. Πλακεντίας (σταθμός μετεπιβίβασης) έως το αεροδρόμιο κι αντίστροφα, θα εξυπηρετούνται από τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο, με την εταιρεία προκειμένου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό, να δρομολογεί έναν επιπλέον συρμό ανά ώρα, μεταξύ Νερατζιώτισσας (αναχώρηση ΧΧ:55) και Αεροδρομίου (αναχώρηση ΧΧ:30) μέχρι και τη λήξη του ωραρίου στις 23:30.
Πρακτικά, το Αεροδρόμιο εξυπηρετείται με τρία δρομολόγια την ώρα, με το τελευταίο δρομολόγιο να διέρχεται από Πλακεντίας, με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο, στις 23:03 και να αναχωρεί από το Αεροδρόμιο, με τελικό προορισμό την Αθήνα (ΣΣ Λαρίσης) στις 23:30.
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!

