Όταν ο Alessandro Michele, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Gucci, αποφάσισε να κάνει το μουσείο Gucci δίπλα στο Palazzo Vecchio στη Φλωρεντία, έπρεπε να έχει το καλύτερο κατάστημα δώρων στον κόσμο. «Ήθελα να αγοράσω κάτι καθώς περπατούσα μέσα τώρα πια έχω αυτό ακριβώς , επειδή εργάστηκα σε όλα αυτά τα πράγματα στο iPad μου και τώρα έχω διαθέσιμα και ζωντανά στο μουσείο», δήλωσε ο σχεδιαστής της Gucci . Μιας και το street style είναι θεμέλιο έμπνευσης για τον σχεδιαστή αποφάσισε να ενώσει τις δύο καλλιτεχνικές του αδυναμίες σε μία μικρής κυκλοφορίας κολεξιόν διαθέσιμη αποκλειστικά στο μουσείο της Φλωρεντίας.
Κάλεσε τη νέα εικονογράφος Isabella Cotier στο Λονδίνο σε μια συνάντηση ομοειδών καλλιτεχνών. « « Θα ήθελες να συνεργαστείς μαζί μου;» είπε ο σχεδιαστής στην νέα του συνεργάτη. Έτσι απλά μια ερώτηση δημιούργησε μια νέα συνεργασία μόδας. Ήδη αυτήν την εβδομάδα στο Gucci Museo στη Φλωρεντία, οι εικόνες της βρίσκονται τυπωμένες πάνω σε τσάντες και μπλουζάκια στο λαμπρό «Gucci Garden» κατάστημα δώρων, το οποίο άνοιξε τον περασμένο Ιανουάριο και αποτελεί σχεδόν μια μπουτίκ που τα έχει όλα.
Θυμηθείτε το στην επόμενη σας βόλτα στην Φλωρεντία!
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας