
Αποφασίζει ο Μπλατ για τους υπόλοιπους ξένους
Στον Πειραιά κρίνονται όλοι, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δείχνει σίγουρος μεν, αλλά υπάρχει το ΝΒΑ, ενώ Στρέλνιεκς, Τιλί και ΜακΛίν είναι στον… αέρα.
Στον Ολυμπιακό έχουν βάλει μπρος για τα καλά το «χτίσιμο» του ρόστερ της νέας σεζόν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον Ντέιβιντ Μπλατ, να τίθεται το θέμα των παικτών που θα αποχωρήσουν από το λιμάνι και πιο συγκεκριμένα για τους ξένους, που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ των Ερυθρόλευκων.
- Μεταφορές χρημάτων, εκπτώσεις και πιστωτικές – Το Χ προσθέτει οικονομικές υπηρεσίες
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Συνεργασία του Δήμου Χανίων και Αυστραλιανής Κυβέρνησης ενόψει της 85ης επετείου της Μάχης της Κρήτης
- Πώς είναι σήμερα ο Μήτσος από τη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί»
- Interamerican στο Delphi Economic Forum XI: Προτείνοντας λύσεις για τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας
- Χαρίτσης για υποκλοπές: «Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει άμεσα. Να μην έχει την ευκαιρία για ένα ακόμα θεσμικό πραξικόπημα»

