Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα
Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης για ανάρτηση στο FB κατά τηλεοπτικού σταθμού
Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Εξάρχεια από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Νωρίτερα σήμερα η Εισαγγελία Αθηνών είχε παρέμβει εξαιτίας ανάρτησης του εν λόγω μέλους της αναρχικής ομάδας στο FB , που ανέφερε ότι θα κάψουν τον τηλεοπτικό σταθμό και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τον ΣΚΑΪ θα τον κάψουμε. Σήμερα, αύριο, σε δέκα χρόνια, δεν ξέρω. Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαϊδια του». Η εν λόγω ανάρτηση έχει κατέβει.
Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών Ηλία Ζαγοραίου, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.
- ΗΠΑ: Ο γερουσιαστής Μαρκ Κέλι μηνύει τον Πιτ Χέγκσεθ που τον κατηγορεί για «στάση»
- Η Βενεζουέλα δηλώνει έτοιμη για «νέα ατζέντα» με την Ευρωπαϊκή Ενωση
- Ουκρανία: Νέα μαζική ρωσική επίθεση στο Κίεβο – Τουλάχιστον 1 νεκρός σε πλήγμα στο Χάρκοβο
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ


