
Οι Κινέζοι έχουν… κατακλύσει τη Ρωσία για το Μουντιάλ
Το πάθος των Ρώσων για να παρακολουθήσουν τουλάχιστον έναν αγώνα από το Μουντιάλ που φιλοξενείται στην πατρίδα τους, ήταν εξ αρχής δεδομένο. Περισσότερα από 800.000 εισιτήρια έχουν πάει στους οικοδεσπότες, οι οποίοι παρά τη χθεσινή ντροπιαστική ήττα από την Ουρουγουάη, εξασφάλισαν το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16»
Το πάθος των Ρώσων για να παρακολουθήσουν τουλάχιστον έναν αγώνα από το Μουντιάλ που φιλοξενείται στην πατρίδα τους, ήταν εξ αρχής δεδομένο. Περισσότερα από 800.000 εισιτήρια έχουν πάει στους οικοδεσπότες, οι οποίοι παρά τη χθεσινή ντροπιαστική ήττα από την Ουρουγουάη, εξασφάλισαν το εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16».
Όσο λογικό φαντάζει το νούμερο των Ρώσων που βλέπουν από κοντά Μουντιάλ, τόσο αφύσικο μοιάζει το νούμερο των… Κινέζων που βρίσκονται στα γήπεδα της Ρωσίας. Παρά την απουσία της εθνικής ομάδας της χώρας τους, οι Κινέζοι έχουν πάρει περισσότερα από 37.000 εισιτήρια, 6.000 περισσότερα απ` όσα έχουν προμηθευτεί οι φίλαθλοι από τη χώρα που ανακάλυψε το ποδόσφαιρο: την Αγγλία.
Μάλιστα, τα κινεζικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για παρουσία περισσότερων των 60.000 ομοεθνών τους στην Ρωσία, κάτι που δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί!
Όσο για την ομάδα που στηρίζουν οι Ασιάτες: τις εκπλήξεις της διοργάνωσης, ενώ σταθερές αξίες παραμένουν Βραζιλία, Ισπανία αλλά και η ομάδα του δημοφιλέστερου ποδοσφαιριστή στην Κίνα, την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Τα στοιχεία της FIFA δείχνουν ότι οι φίλοι του Περού έχουν πάρει περισσότερα από 80.000 εισιτήρια, όσα περίπου και οι Αμερικανοί, που επίσης απουσιάζουν από την τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας.
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς στις Αχαρνές – Βρέθηκε οπλοστάσιο σε οικία – Πέντε συλλήψεις
- Κ. Αρβανίτης: Η Δημοκρατία νίκησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο – Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια η έκθεση για το Κράτος Δικαίου
- Λονδίνο: Η στιγμή που ο δράστης χτυπά το ένα από τα δύο θύματά του – Φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ»
- Εξιτήριο για τις 4 γυναίκες που τραυμάτισε ο 89χρονος στο Πρωτοδικείο – Παραμένει νοσηλευόμενος ο υπάλληλος του ΕΦΚΑ
- Επίσημο: Τουρνουά τένις WTA στην Ελλάδα τον Ιούλιο – Θα παίξει η Σάκκαρη (pics)
- Ανάλυση BBC: Πώς μπορεί να επηρεάσει την αγορά πετρελαίου η αποχώρηση των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ



