Διαβεβαιώνει η Ρωσία την αφθονία της μπύρας για τους φίλους του Μουντιάλ
Οι διοργανωτές του Μουντιάλ δηλώνουν πως καλύπτεται επαρκώς η ζήτηση μπύρας από τους ξένους φιλάθλους
Διαψεύδονται οι φήμες πως δεν υπάρχει αρκετή μπίρα για όλους του φιλάθλους που βρίσκονται στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της Εθνικής Ένωσης φυλάκων της γαστρονομικής κληρονομιάς και τουρισμού «Οτσάγκ» Όλεγκ Αλεξέγιεφ, τόνισε πως τα εργοστάσια ζυθοποιίας της χώρας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για την αυξημένη ζήτηση του συγκεκριμένου ποτού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Κυκλοφορούν φήμες ότι σε κάποια σημεία εστίασης δεν επαρκεί η μπίρα για τους φιλάθλους. Όμως απ ό,τι γνωρίζω οι εταιρείες ζυθοποιίας έχουν κάνει το πάν ούτως ώστε να μη λείψει αυτό το δημοφιλές ποτό από τους φιλάθλους. Αυτό φαίνεται και από το ότι τα ράφια των καταστημάτων τροφίμων είναι γεμάτα από μπίρες. Στα μπάρ επίσης όλα βαίνουν καλώς. Φυσικά δεν αποκλείει κανείς να υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις.
Για τους ξένους φιλάθλους η ρωσική μπίρα είναι ένα εθνικό προϊόν της χώρας. Παρότι, για να πούμε την αλήθεια. στην Ρωσία το 90% της μπίρας που καταναλώνεται, ακόμα και αν αφορά τις ξένες μάρκες μπίρας, παράγεται στην χώρας μας. Υπάρχουν φυσικά και μικρές ζυθοποιίες που παράγουν την δική τους μπίρα όπως και κάποιες παμπ που εισάγουν ξένες μπίρες, αλλά στην Ρωσία υπάρχουν πολλές ζυθοποιίες, η παραγωγή των οποίων είναι επαρκής για να καλύψει τις ανάγκες»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 11.01.2026]
- Ιταλία: Ο Μάριο Ντράγκι θα ήταν κατάλληλος, ως ειδικός απεσταλμένος της ΕΕ για την Ουκρανία
- Αταλάντα – Τορίνο 2-0: Νίκη Ευρώπης για την ομάδα του Μπέργκαμο
- Ξυλοδαρμός οπαδού της Γαλατάσαραϊ από οπαδούς της Φενέρμπαχτσε! (vid)
- Φοινικούντα: Προθεσμία για την Τετάρτη πήραν οι δυο 22χρονοι
- Αίγυπτος – Ακτή Ελεφαντοστού 3-2: Στην τετράδα του Κόπα Άφρικα ο Σαλάχ και η παρέα του



